GEVITA er en norsk kosttilskudd-serie, som har vært på markedet siden 2003. Våre produkter (vitaminer, mineraler og naturmidler) er et godt supplement til kostholdet – for god helse hele livet.

 

selges kun i apotek

Produktene produseres i vår egen fabrikk i Danmark, og selges kun i apotek. Vi har strenge retningslinjer for produktsikkerhet gjennom hele verdikjeden, for å sikre at ingrediensene, doseringen og emballasjen er trygg i bruk. At alle våre produkter tilfredsstiller apotekenes strenge krav er en kvalitetsgaranti for deg som forbruker.
Les også: Her finner du våre produkter

 

TABLETTER SOM ER LETTE Å SVELGE

I GEVITA følger vi forskningsmiljøene tett og jobber kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre produktene våre. VI har utviklet en unik mandelformet tablett, som er lett å svelge
Les også: Les mer om våre tabletter her

 

bokser av resirkulert plast

Når du kjøper våre produkter kan du føle deg trygg på at vi tar både helsen din og miljøet på alvor. Plasten som brukes i vår emballasje er laget av gjenvunnede materialer.
Les også: Derfor er GEVITA et godt valg

 

VEGANSK

Vi er opptatt av at råvarene vi bruker i produktene våre er produsert med omtanke for mennesker, miljø og dyr og vi samarbeider nært med våre leverandører for å håndtere sosiale og miljømessige utfordringer. Derfor er 75% av GEVITAs portefølje vegansk, helt fritt for animalske ingredienser.
Les også: Ved å gå over til emballasje av resirkulert plast bidrar GEVITA til en sirkulær verdikjede.